Известие

Collapse
No announcement yet.

Леко запитване относно една 156 1.8

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е само аз ли нямам проблеми със 156-цата (освен селеспида, ама и той вече е ок) ? Просто братята италианци не ги обслужват по най-перфектния начин (в сравнение примерно с немците роботи), или като мине 100хил. колата и я продават и попада в наши ръце с куп неща за смяна.

По темата - съветвам колегата да отиде на добър майстор, че всеки се бие в гърдите че е майстор, ама после...

P.S. Като я взех, дори със стария дебитомер, свещи, ламбда и т.н. вървеше прилично след 2 хил. оборота, само похапваше повечко.
    Last edited by stef_nikolaev; d.m.y г., 20:26.
    Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
    "My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
      е на малките обороти ТуинСпарк го чакай да тръгне...тая кола върви след 4500 оборота...преди това си е чист мъртвец...
      не съм съгласен.имам 1.8 144 кончета от 3500 е друга кола.без да се заяждаме ,то зависи и състоянието на колата.
      brava 1.4 sx
      alfa 156 1.8

Comment

Първоначално публикувано от koko156 Покажи съобщение
        не съм съгласен.имам 1.8 144 кончета от 3500 е друга кола.без да се заяждаме ,то зависи и състоянието на колата.
        Няма какво да се заяждаме, колега, тоя мотор върви след 4500 оборота по съвсем обясними причини.Тук не е въпрос на усещане а на характеристики
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
        X